3-tips-kurus

3 CARA KURUS BADAN DENGAN CEPAT.

Minggu lepas, nafsu makanan meningkat dengan sambutan Aidil Adha. Ada daging kambing dan lembu. Ramai sangat yang terlajak makan. Kami datang dengan 3 cara kurus badan dengan cepat supaya anda kembali langsing seperti biasa. Ibarat belon yang bocor. Dari bulat jadi kempis.

1. BANYAKKAN MINUM AIR
=====

Air tiada kalori. Minum banyak air, cepat kenyang. Minum 2 liter air kosong satu hari. Air kosong dapat membantu badan membuang toksin. Lebih-lebih kalau anda penggemar minuman berkarbonat. Air kosong merupakan menu wajib.

2. PENGAMBILAN SAYUR SEGAR
=====

Selalu amalkan makan ulaman dan sayuran yang segar. Sebaiknya, makan yang mentah kerana lebih segar. Dibimbangi sayur yang dimasak sudah kurang/hilang zat dan khasiat. Ingat. Kadar yang baik adalah 3-4 mangkuk sayuran segar satu hari.

3. LAKUKAN BERAMAI-RAMAI
=====

Jangan bimbang. Bukan anda seorang sahaja yang tambah berat selepas Sambutan Hari Raya Aidil Adha. Cuba tengok adik, kakak, abang, mak dan abah. Semuanya sama juga.

Oleh itu, ajak semuanya amalkan gaya hidup sihat. Bersenam bersama-sama. Psikologinya, kita akan lebih bermotivasi untuk amalkan gaya hidup sihat.

SELAMAT AMALKAN 3 CARA KURUS BADAN DENGAN CEPAT.

Sengaja kami kongsikan 3 cara supaya anda boleh bertindak segera. Ayuh! banteras lemak berlebihan. Oh ya, mahukah anda sekiranya kami tunjukkan anda cara kurus dengan hanya lekat ‘plaster ajaib’ ini sahaja?

Klik -> SAYA NAK TAHU CARA KURUS BADAN DENGAN CEPAT.

 

[Image Source : http://www.boldsky.com/]